Hallo, wij zijn SK Lifttechniek

Een klein, enthousiast en flexibel team met één gedeelde passie: liften! Of het nu gaat om een goederenlift voor een restaurant of een woonhuislift waardoor je langer in je eigen huis kunt blijven wonen, wij vinden dat een lift voor iedereen bereikbaar moet zijn. Het installeren van een lift is namelijk helemaal niet zo ingewikkeld als je misschien denkt. Wij helpen jou met veel plezier bij het hele proces. Van de eerste opname bij jou thuis tot het vastdraaien van het laatste schroefje. Wij nemen jou graag al het werk uit handen.

Waarom we doen wat we doen

De S en de K in onze naam staan voor (Bob) Sas en (Joop) Kuipers, twee lifttechneuten in hart en nieren. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest bij KONE Liften en later als zelfstandig liftadviseur, hebben wij in 2017 ons bedrijf Sas Kuipers Lifttechniek opgericht. We hebben een passie voor alles wat met liften te maken heeft. Van de kleinste goederenliftjes tot de grootste personenliften, dat maakt ons niet uit. Als je weet wat voor geavanceerde techniek achter iedere lift schuilt, begrijp je waarschijnlijk wel waarom het vak ons zo fascineert.

Persoonlijk contact

Ons kantoor is gevestigd in Almere. Van daaruit bedienen we klanten door heel Nederland. Wij zijn een klein en hecht team. We kennen al onze klanten en onze klanten kennen ons. Als geen ander snappen we hoe belangrijk persoonlijk contact voor jou is.

 

De beste oplossing

Niets is ons te gek. Wij gaan altijd op zoek naar de best mogelijke oplossing voor jouw situatie. Er is altijd wel een lift die past bij jouw wensen, in jouw ruimte en bij jouw budget. En ook de installatie van je lift kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Net als wij hebben onze monteurs jarenlange ervaring in het liftenvak. Ons team staat met veel plezier voor je klaar!

Sas Kuipers houd ook mensen met een lichamelijke beperking mobiel.

Wil je een keer kennismaken?

Neem nu contact met ons op!