Woonhuisliften

Een lift in je woning laten maken is eenvoudiger dan je denkt. Veel mensen denken dat het installeren van een lift een heleboel gedoe is. Of dat een lift te veel ruimte in beslag neemt. Wij bewijzen je graag het tegendeel!

Een woonhuislift voor iedereen. En wij geven als enige in Nederland 10 jaar garantie op de aandrijving

Het laten installeren van een woonhuislift lijkt misschien ingewikkeld. Maar wist je dat dit eigenlijk heel erg meevalt? En dat er in vrijwel iedere woning wel een ruimte is waar je een lift kunt laten plaatsen? Ook de kosten zijn vaak lager dan de meeste mensen denken. Wij durven dan ook te stellen dat een woonhuislift voor iedereen haalbaar én betaalbaar is.

N

Zeer compact

Een woonhuislift neemt weinig ruimte in beslag. Er zijn al woonhuisliften verkrijgbaar met afmetingen van 0,95 m x 1,15 m.

N

Snel en eenvoudig te plaatsen

De lift heeft geen bouwkundige schacht nodig en vereist nauwelijks aanpassingen aan je woning. De installatie duurt niet langer dan een paar dagen.

N

Flexibel

Woonhuisliften zijn verkrijgbaar in talloze uitvoeringen en met allerlei opties. Er is dus altijd wel een woonhuislift die bij jouw smaak en budget past!

Functionele woonhuisliften

Ben je slecht ter been? Heb je moeite met traplopen of lukt het helemaal niet meer? Dan  biedt een woonhuislift uitkomst. Met een woonhuislift kun je langer zelfstandig in je eigen huis blijven wonen. En ook voor mensen in een rolstoel kan een woonhuislift een goed alternatief zijn voor bijvoorbeeld een traplift.

 

Luxe woonhuisliften

Als je op zoek bent naar extra comfort en luxe in je woning, kan een lift een fraaie toevoeging zijn. Kies bijvoorbeeld voor een glazen cabine of koperkleurige schuifdeur. Of voor een glazen schacht als echte eyecatcher in je huis. De mogelijkheden zijn legio. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden, we vertellen je er graag alles over.

Zo gaan we te werk

Denk je erover om een woonhuislift te laten installeren? Neem dan vooral contact met ons op. Wij begeleiden jou van a tot z door het proces. Eerst komen we bij je langs om de mogelijkheden in jouw woning te bespreken. We kijken waar de lift geplaatst kan worden, meten de ruimte op en adviseren jou over de verschillende oplossingen. Als je een lift hebt uitgekozen, maken we een afspraak voor de installatie, waarna onze deskundige monteurs voor je aan de slag gaan.

Wij staan voor je klaar

Kortom, we ontzorgen je van het allereerste begin tot aan het moment dat jij de lift in gebruik kan nemen. En zelfs daarna stoppen we niet. Want mocht er onverhoopt iets niet helemaal naar wens zijn? Dan staat ons team uiteraard ook voor je klaar!

Past een lift wel in mijn woning?

Een woonhuislift neemt maar weinig ruimte in beslag. Bovendien is er geen liftput nodig. Voor de installatie zijn dus geen ingrijpende verbouwingen noodzakelijk. In vrijwel elke woning is wel een plek voor een lift.

Hoe groot is zo’n woonhuislift?

Er zijn al woonhuisliften verkrijgbaar vanaf een formaat van 1,50 m x 1,30 m. Uiteraard zijn andere afmetingen ook mogelijk. De grootte van lift kan volledig aangepast worden aan jouw specifieke situatie en/of persoonlijke wensen.

Hoe lang duurt de installatie?

Dat valt enorm mee. Een woonhuislift is snel en eenvoudig te plaatsen. De installatie duurt niet langer dan enkele dagen.

Meer weten over onze woonhuisliften?

Neem dan nu contact op!